Prima pagină  »  Ştiri  »  Vedetele internationale tin tot mai mult la mediul inconjurator
29 APRILIE 2010, 11:30
1,639
0
Vedetele internationale tin tot mai mult la mediul inconjurator
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Apararea mediul inconjurator este una din cele mai actuale probleme, in special acum, cand poluarea aerului aduce dupa sine si efecte negative vizibile. Iata ca tot mai multe star-uri de cinema, muzica si televiziune opteaza pentru vehiculele ecologice, iar in asa mod dau si un exemplu fanilor, cei care deseori au tendinta de a-si imita idolii.

Vedetele de la Holywood, cunoscute pentru dragostea avuta fata de modelele Mercedes-Benz, opteaza tot mai mult pentru cele mai eficiente versiuni ale producatorului din Stuttgart, cum ar fi versiunile diesel BlueTec sau hibrid. Printre adeptii modelelor BlueTec, sunt regasite si asa nume ca Ben Afleck, Felicity Huffman, Sarah Jessica Parker, Liv Tyler, Christina Applegate si Nicole Scherzinger.

Cat priveste versiunile hibrid, in special S 400 Hybrid, acestea se pare ca sunt foarte populare printre barbati, cum ar fi starul din “Sherlock Holmes” – Robert Downey Jr. si Gerald Butler. Puterea oferita de acest model, impreuna cu eficienta garantata de unitatea hibrid bazata pe electromotor, baterii Litiu-Ion si sistem Start-Stop, ofera o simbioza perfecta pentru ca S 400 Hybrid sa devina cea mai eficienta limuzina cu propulsor pe benzina.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!