Prima pagină  »  Ştiri  »  Brabus T65 RS, sau un SL 65 AMG Black Series mai
14 MAI 2010, 10:49
1,297
0
Brabus T65 RS, sau un SL 65 AMG Black Series mai agresiv!
De Constantin Mihalachi
0
Cu ceva timp in urma publicam un material despre un model exclusiv marca Brabus, si anume Vanish, un model produs intr-un singur exemplar pentru un client insistent din Arabia Saudita. Iata ca acum, Brabus anunta ca toti cei care isi doresc ca propriul SL 65 AMG Black Series sa devina mai agresiv, mai rapid si exclusiv, au ocazia sa opteze pentru pachetul special T65 RS.

Modificarile pe care le aduce T65 RS include noi turbo compresoare, sistem de esapament din inox, 4 intercoolere cu sistem de racire cu apa amplasat in partea superioara a propulsorului din cauza caruia a fost schimbata forma capotei, cat si reprogramarea sistemului de control al propulsorului. In rezultat – 800 CP la 5.500 rpm si un cuplu maxim imens de 1.420 Nm disponibil la 2.100 rpm.! Insa, din motive de siguranta, cuplul maxim a fost limitat la 1.100 rpm.

Chiar daca se putea mai mult, aptitudinile dinamice impresioneaza foarte mult. Acceleratia pana la 100 km/h dureaza doar 3.6 secunde (9.8 s pana la 200 km/h), iar cat priveste viteza maxima, aceasta a fost limitata la 320 km/h din cauza anvelopelor. Totusi, T65 RS demonstreaza un rezultat mai mult decat bun pentru un coupe cu tractiune spate si o greutate de 1.795 kg.

Ideea acestui proiect, este de a crea un look unic pentru fiecare din exemplarele SL 65 AMG Black Series, pentru ca in rezultat, fiecare din acestea sa devina unic in felul sau. Aceast lucru poate fi obtinut multumita numarului mare de nuante disponibile pentru exterior, inclusiv nuanta neagra mata, cat si multitudinea elementelor unice de la interior, acolo unde domina pielea si alcantara.
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!