Prima pagină  »  Ştiri  »  Ceasuri elvetiene exclusive de la Infiniti
12 MAI 2010, 09:38
1,894
0
Ceasuri elvetiene exclusive de la Infiniti
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Producatorul elvetian de ceasuri Bell & Ross, cel care la elaborarea noilor modele se inspira de la plansele de bord de pe cele mai exclusive automobile, a creat un nou model, “BR03-92 Instrument Phantom Infiniti” care va fi conceput intr-o editie limitata de 100 exemplare, unde fiecare din acestea va fi comercializat in reprezentantele europene Infiniti.

Noul model, va deveni un accesoriu elegant pentru proprietarii Infiniti, cat si pentru colectionari. Ceasurile BR03-92 Phantom Instrument, au fost concepute in cinstea editiei limitate Infiniti FX Limited Edition, model care la fel va fi produs doar in 100 exemplare. La fel ca fiecare din exemplarele FX Limited Edition, si BR03-92 Phantom Instrument dispune de o placuta cu numarul de serie.

Ceasurile corespund stilului Infiniti FX Limited Edition, si anume prin culoare ce domina multe din detaliile crossoverului. Carcasul este dominat de sticla de safir de 42 mm, sub care se ascunde afisajul ce corespunde stilului regasit si pe plansa de bord de pe FX Limited Edition.

Ceasurile BR03-92 Instrument Phantom Infiniti vor fi comercializate incepand cu luna Iunie, pretul fiecarui exemplar fiind de 2.810 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!