Prima pagină  »  Ştiri  »  DAAC Auto a inaugurat un nou showroom Skoda-Ford
16 MAI 2010, 15:01
2,278
0
DAAC Auto a inaugurat un nou showroom Skoda-Ford
De Constantin Mihalachi
1
Compania DAAC Auto a inaugurat de curand cel mai mare centru auto din Republica Moldova. Sub acoperisul noului showroom cu o suprafata de 1.100 mp va fi comercializata intreaga gama de modele Skoda si Ford, marci care de altfel vor fi deservite tehnic in incinta aceluiasi centru, cel care a fost dotat cu cel mai performant utilaj pentru reparatii si diagnosticare.

Noul centru auto, pentru edificarea caruia a fost nevoie de o investitie totala de 3 mln Euro, este amplasat pe strada Calea Orheiului 111/6, si corespunde standartelor moderne in deservirea clientilor. In total, centrul gazduieste mai bine de 20 modele de automobile noi, printre care modele din gama Skoda – Fabia, Octavia, Superb, Roomster, Yeti, cat si intreaga gama Ford – Fiesta, Fusion, Focus, Mondeo, S-Max, C-Max, Galaxy si Kuga.

La festivitatea de inaugurare au fost prezenti atat oameni de afaceri, politici, diplomati, cat si reprezentantii companiilor Skoda si Ford Europe, in special doamna Dasa Frantcova din partea Skoda Auto, si domnul Victor Molnar, directorul regional al pietelor din estul si centrul Europei Ford Europe.

Presedintele companiei DAAC Hermes, domnul Chirtoca Vasile, s-a aratat extrem de bucuros de inaugurarea noului centru auto, insa a tinut sa mentioneze ca acesta nu este singurul proiect de acest gen. Compania DAAC Auto preconizeaza in urmatorii 5 ani sa deschida in capitala, pe Calea Iesilor 10, un atelier de vopsire a caroseriilor, si sa-si dezvolte activ reteaua regionala de comercializare si deservire a automobilelor. Aici vorbim de noi obiective in orase ca Balti, Cahul, Soroca, Ungheni, Comrat. In aceasta directie, compania preconizeaza investitii de circa 6.5 mln Euro. La moment, compania DAAC Auto lucreaza la perfectarea unui acord de dealer cu marca Jaguar, cea a carei gama de modele va fi prezenta oficial in Republica Moldova pana la sfarsitul acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!