Prima pagină  »  Ştiri  »  FAW Vita. Un automobil modern perfect pentru oras!
12 MAI 2010, 10:53
1,488
0
FAW Vita. Un automobil modern perfect pentru oras!
De Cosmostar SRL
0
n gama de modele FAW importate in Republica Moldova, pe langa hatchbackul Vita, mai exista si versiunea sedan al acestuia, cel care dispune de mai multa spatiozitate, cat si de un propulsor mai puternic, unitate conceputa in parteneriat de FAW si Toyota.



Design modern

Designerii FAW i-au redat sedanului Vita un stil modern perfect pentru un automobil de oras fara de compromise. Blocurile optice ultra moderne cu sistem Falkon Eye, grila dinamica a radiatorului, bumperele sportive fata/spate, blocurile optice combinate, jantele din aliaj, toate ii ofera noului Vita sedan dinamism si alura moderna.



In ciuda unor asemanari cu Toyota Yaris, sedanul FAW Vita a fost conceput exclusiv de compania chineza. Automobilul este perfect nu doar pentru mediile urbane, dar si pentru escapadele din afara orasului, acolo unde se va simti foarte bine la viteze inalte. FAW Vita dispune si de multe avantaje, caracteristice automobilelor japoneze, printre care eleganta, eficienta, functionalitatea si tehnologiile moderne.

Conceput in primul rand ca un automobil de oras, FAW Vita sedan ii va oferi conducatorului tot de ce are nevoie: consum redus de combustibil, manevrabilitate, interior confortabil, exterior modern, performante dinamice si dimensiuni compacte.



Habitaclul noului FAW Vita corespunde tuturor tendintelor din industria automobilistica: tapiterie velur, plansa de bord din plastic moale, insertii argintii pe usi, volan comod, locuri de depozitare a umbrelei, manusilor si altor maruntusuri, cat si un sistem audio MP3 cu slot USB.

Partea puternica a sedanului Vita – nivelul bogat al dotarilor in comparatie cu concurenta. Automobilul dispune de jante din aliaj de 14 inch, senzori de parcare, airbaguri frontale, geamuri electrice fata/spate, conditioner, servodirectie, proiectoare ceata, inchidere centralizata, si altele.



Sedanul FAW Vita este dotat cu o sumedenie de sisteme pasive si active de siguranta a conducatorului si pasagerilor: airbaguri frontale, sistem ABS, centuri de siguranta cu reglare pe inaltime, sistem de inchidere a usilor spate pentru copii, sistem inteligent de inchidere a geamurilor cu protectie la inchidere.

Tehnologii si cifre

FAW Vita sedan este dotat cu un propulsor de 1.5 litri cu 16 valve ce transmite puterea de 102 CP pe puntea fata. Unitatea de propulsie este cuplata la cutia manuala cu 5 rapoarte.

Pretul pentru FAW Vita sedan in Republica Moldova – 6.800 Euro

Interesant este faptul, ca pentru un automobil chinez, FAW ofera o garantie de 3 ani sau 100.000 km, si 6 ani pentru caroserie.

Costul mediu al deservii tehnice pentru FAW Vita este de doar 1.000 Lei.

In randurile rivalilor cu care concureaza Vita, regasim asa modele ca Lada Kalina, Dacia Logan, Ford Fiesta, Hyundai Getz.

Inscriere la test drive FAW Vita la numarul de telefon: (022) 79 14 33 .
Distribuitor oficial FAW in Republica Moldova:

"COSMOSTAR" SRL
Showroom FAW: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 73-95-79, 27-61-91
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!