Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda implineste visele
28 MAI 2010, 11:25
1,758
0
Honda implineste visele
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Honda lansa de curand un documentar Live Every Liter prin intermediul caruia promova lansarea europeana a noului hibrid, Honda CR-Z. Doritorii de a participa la concurs, trebuiau sa completeze o ancheta pe siteul campaniei, iar castigatorii, participau in documentarul Live Every Liter, in care povesteau experientele traite la bordul hibridului.

Insa adevarata motivatie pentru participanti era indeplinirea unui vis de catre Honda. Iata ca acesta este si cazul lui Tom Green, un tanar din Marea Britanie care este un fan Metallica, si care in decursul a mai multi ani a cheltuit peste 15.000 Lire Sterline pentru a-si vedea trupa preferata in concert in diferite state europene.

De aceasta data, Tom a plecat la concertul Metallica din Lisabona la bordul unei Honda CR-Z, insa nu inainte ca hibridul sa treaca prin mainele artistilor graffiti. Odata ajuns la destinatie, Honda s-a tinut de cuvant si i-a indeplint visul britanicului, iar astfel, Tom a reusit sa patrunda in spatele scenei, acolo unde si-a cunoscut in persoana idolii.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!