Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Toyota Auris Hybrid este asamblata in Marea Britanie
13 MAI 2010, 12:45
2,128
0
Noua Toyota Auris Hybrid este asamblata in Marea Britanie
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Compania Toyota a dat startul procesului de asamblare in serie a noului Toyota Auris Hybrid, model care va fi produs la uzina Toyota Manufacturing United Kingdom (TMUK). Toyota acorda foarta multa atentie procesului de asamblare, in special la calitatea asamblarii, si nivelul cat mai scazut al emisiilor uzinei TMUK.

Investind in constructia si dezvoltarea uzinei TMUK, Toyota si-a arata increderea pe care o are in industria automobilistica britanica. Inaugurata inca in anul 1992, uzina TMUK a devenit prima baza europeana pentru Toyota, fiind efectuate de-a lungul anilor un total de investitii in valoare de 1.85 mlrd Lire Sterline.

Personalul s-a adaptat foarte usor procesului de asamblare pentru Auris Hybrid, mai ales ca versiunea Auris hatchback este produsa de multi ani aici. Totusi au fost nevoie de cateva lectii teoretice, in urma caruia personalul a obtinut diploma “Level 2 NVQ”. In comparatie cu versiunile pe benzina si diesel, procesul de asamblare al noului Auris Hybrid dureaza cu 11 minute mai mult, datorita sistemului hibrid.

Noul Auris Hybrid cu emisii impresionante de 89 g/km, va fi disponibil in Europa incepand cu 1 Iulie 2010.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!