Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel creste productia lui Corsa
17 MAI 2010, 12:27
1,360
0
Opel creste productia lui Corsa
De Ilie Toma
1
Opel vine cu vesti bune, anuntand cresterea productiei pentru modelul compact din gama, Corsa. Astfel, vor fi produse cu 16 000 de unitati anual mai mult, crestere care a fost distribuita intre cele doua fabrici Opel care produc modelul Corsa: cea din Eisenach, Germania, si cea din Zaragoza, Spania, care vor produce cu 9 000 si respectiv 7 000 de unitati mai mult.

In luna februarie a acestuia an, Opel Corsa a beneficiat de un facelift, care i-a adus si o gama actualizata de propulsoare. De o cerere deosebita se bucura motorizarea turbodiesel 1.3 CDTi ecoFLEX, cu emisii de CO2 de doar 98 g/km. Printre tarile care in care Corsa a inregistrat cele mai bune rezultate se numara Spania, Italia, Franta si Belgia, in timp ce in Olanda Corsa a cunoscut o dublare a vanzarilor.

Un impuls bun a fost dat si de editia speciala Color Race a lui Corsa, introdusa odata cu facelift-ul. Culorile preferate de clientii modelului german sunt galbenul Sunny Melon Yellow (in imagine), albul Casablanca White si rosul Magma Red.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!