Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Moldova a inaugurat noul showroom si a dezvaluit in premiera
10 MAI 2010, 12:50
3,460
0
Porsche Moldova a inaugurat noul showroom si a dezvaluit in premiera nationala noul Porsche Cayenne!
De Valeriu Bahnaru
0


La 8 Mai 2010 a avut loc unul din cele mai importante evenimente auto din acest an din Republica Moldova – a fost inaugurat showroomul reprezentantei oficiale Porsche in Republica Moldova, “Porsche Center Moldova”, cea care este reprezentata pe teritoriul tarii de compania GT Sport Auto SRL. Pe langa inaugurarea noului showroom, in premiera nationala a fost prezentata si noua generatie al SUV-ului Porsche Cayenne.



Potrivit directorului general GT Sport Auto, Oleg Frunze, nu a fost foarte usor de a obtine statutul de reprezentanta oficiala de la concernul Porsche, insa dupa multe negocieri, compania GT Sport Auto a reusit sa convinga conducerea Porsche in perspectivele oferite de piata autohtona pentru o marca premium ca Porsche.

Mai mult ca atat, Oleg Frunze a declarat ca s-a obtinut un pret special pentru intreaga gama de modele Porsche pentru regiunea noastra, preturi care vor fi ceva mai reduse ca in alte state europene. Acest fapt va influenta pozitiv vanzarile Porsche in Republica Moldova, mai ales ca de preturile reduse cu siguranta vor fi atasi si clientii altor tari.



In Republica Moldova va fi disponibila intreaga gama de modele Porsche, in care se include modele ca: Boxster, Cayman, 911, Panamera si Cayenne. Conducerea companiei GT Sport Auto considera ca in primul an, “Porsche Center Moldova” va comercializa pana la 50 automobile, unde fiecare din ele se vor bucura de conditii optime de procurare in leasing, vor fi insotite de garantie mondiala, iar adaugator vor fi adaptate pentru conditiile de drum si calitatea combustibilului din Republica Moldova. Cele mai atractive pentru clientii locali vor fi modelele Panamera si Cayenne, pretul de baza al ultimului fiind de 54.000 Euro in versiune diesel si cu un nivel bogat de dotari.



Multumita garantiei mondiale, clientii Porsche, isi vor putea deservi automobilele in orice tara in baza garantiei absolut gratuit, in timp ce clientii straini isi vor putea deservi automobilele la service centrul Porsche din Republica Moldova. Parcul auto al automobilelor Porsche din tara este format din aproximativ 120 exemplare, care la fel vor putea beneficia de serviciile service centrului “Porsche Center Moldova”. Oleg Frunze a declarat ca toate utilajele si computerele de diagnosticare au fost procurate exclusiv la recomandarea concernului Porsche, in timp ce personalul va fi instruit de specialistii veniti din Germania.

Amplasat putin in afara orasului (str.Calea Iesilor 28/1), showroomul “Porsche Center Moldova” a fost creat in baza proiectului oferit de concernul Porsche, cel care dispune de aceleasi materiale si idei stilistice, ca oricare alt showroom Porsche din lume.



Pentru deschiderea sediului Porsche Moldova, compania GT Sport Auto s-a pregatit la cel mai inalt nivel, incepand cu intalnirea oaspetilor si finisand cu atmosfera spectaculoasa ce a predominat intreaga seara. In ziua inaugurarii, la showroom s-au prezentat un numar foarte mare de exemplare Porsche, in special modelele legendare 911, cele care fac parte din clubul pasionatilor Porsche Moldova.



Vizitatorii centrului Porsche au fost intampinati si de exemplarele din cadrul PORSCHE ROADSHOW, modele care au venit direct din Germania pentru testele drive oferite clientilor potentiali. Vehiculele de test vor fi prezente in tara in decurs de o luna, incepand cu ziua deschiderii “Porsche Center Moldova”.



Dupa ce oaspetii s-au relaxat cu ajutorul cocktailurilor, Oleg Frunze i-a invitat pe cei prezenti sa urmareasca un spot video, cel care a fost ecranizat pe un ecran gigant din fata centrului Porsche. Spotul sublinia atuurile si ideile Porsche, cele care intotdeauna au fost puse la dubiu, insa au reusit sa fie obtinute datorita perseverentei de care a dat dovata fondatorul Ferdinand Porsche.

La scurt timp dupa aceasta, a fost prezentat in premiera nationala noua generatie Porsche Cayenne, model care a surprins pe toti oaspetii cu formele formidabile. Insa inainte de a dezvalui SUV-ul, Oleg Frunze, si presedintele clubului Porsche, Oleg Popov, au primit certificatul de dealer oficial Porsche, sub forma unui disc carbo-ceramic, care a fost inmanat de reprezentantul Porsche pentru Europa Centrala si de Est.



Insa nu a ramas in urma si reprezentanta Porsche Moldova, care a inmanat la randul sau sefilor europeni o sticla de cristal cu sampanie de cea mai inalta calitate, pe care foarte frumos se evidentia emblema si inscriptiile Porsche.



Dupa schimbul reciproc de “trofee”, a urmat si dezvaluirea noului Porsche Cayenne. Fiecare invitat a avut ocazia sa admire, sa simta si sa urce in noul model. La putin timp dupa aceasta, toti oaspetii au fost invitati in service centru, acolo unde spre surpriza tuturor mai erau doua exemplare Porsche Cayenne.



In decursul serii, toti cei prezenti au avut ocazia sa asculte piesele interpretate de invitatul special, cantareata americana Joy Voeth, cea care a bucurat audienta si cu cateva piese Sade.



In concluzie, as dori sa adaug ca anvergura evenimentului ma impresionat foarte tare, dar si ma bucurat nespus de mult prezenta companiei Porsche pe teritoriul Republicii Moldova, cea care ne va bucura cu cele mai exclusive automobile din lume!
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!