Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault lanseaza noile versiuni Megane GT si GT Line
13 MAI 2010, 12:04
1,381
0
Renault lanseaza noile versiuni Megane GT si GT Line
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
Renault a decis sa inchida spatiul lipsa dintre Megane si versiunea ultra sportiva a acestuia Megane R.S., prin intermediul a doua noi versiuni GT si GT Line, cele care aduc mai multa sportivitate in gama Megane, dar care in acelasi timp sunt putin mai cuminti ca Megane R.S. Noile versiuni vor fi disponibile incepand cu Iunie, si vor fi oferite pentru versiunile Megane Hatchback, Coupe, Estate si Coupe-Cabriolet.

Megane GT Line nu este altceva decat un pachet sport oferit optional pentru versiunea de echipare Megane Dynamique. Acesta consta dintr-un sasiu sportiv preluat de pe Megane Coupe, si un exterior caracterizat de un nou bumper frontal, difuzor de aer spate, nuanta exterioara exclusiva albastra Malta Blue, sau gri intunecat Dark Metal. La interior, sunt observate cateva asemanari cu versiunea Megane R.S., printre care scaunele fata cu suport lateral aditional, pedale din aluminiu, manere interioare din carbon, s.a.

Daca Megane GT Line are la dispozitie majoritatea propulsoarelor din gama (exceptie fiind 2.0
TCe 180, 2.0 dCi 150 si 2.0 dCi 160), iata ca versiunea Megane GT va dispune doar de cele mai puternice propulsoare turbo aspirate. Este vorba despre unitatea pe benzina TCe 180 Euro5 de 2.0 litri ce dezvolta 180 CP si 300 Nm, si propulsorul diesel dCi 160 Euro5 la fel de 2.0 litri ce produce 160 CP si un cuplu maxim de 380 Nm. Ambele motoare sunt cuplate la cutia manuala cu 6 rapoarte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!