Prima pagină  »  Ştiri  »  TECHART a pregatit un nou pachet aerodinamic pentru Porsche 911 Turbo
11 MAI 2010, 15:37
1,491
0
TECHART a pregatit un nou pachet aerodinamic pentru Porsche 911 Turbo
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Tunerul TECHART s-a hotarat sa duca la bun sfarsit planurile ce tin de Porsche 911 Turbo, si iata ca dupa ce in Martie prezenta Aerodynamic Kit I, ca mai tarziu sa prezinte pachetele de performanta TA 097/T1 si TA 097/T2, atelierul vine cu un al doilea kit aerodinamic, unul mult mai vulgar si agresiv.

TECHART nu a tinut sa-i ofere lui 911 Turbo doar un look de neuitat, ci sa-i ofere kitului aerodinamic functionalitate transpusa prin coeficientul aerodinamic scazut. Bumperele fata/spate optimizeaza directia curentului de aer catre sistemul de franare si radiator, iar in combinatie cu spoilerul spate, este redusa forta de ridicare al axului fata si este creata suficienta forta de apasare pentru axul spate.

Noul Aerodynamic Kit II disponibil pentru Porsche 911 Turbo Cabriolet si Coupe, este scos in evidenta si de sistemul de iluminare pe timp de zi cu tehnologie LED, incorporat in bumperul fata. Un alt element important este si materialul din care este conceput kitul aerodinamic. Specialistii TECHART au tinut cont de greutatea automobilului, iar astfel, kitul este confectionat din carbon si poliuretan, materiale cunoscute pentru duritate si greutatea redusa.

Noul Aerodynamic Kit II poate fi deja comandat in ateliere europene TECHART.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!