Prima pagină  »  Ştiri  »  Totul este pregatit: start de productie pentru noul Audi A1
14 MAI 2010, 11:56
1,226
0
Totul este pregatit: start de productie pentru noul Audi A1
De Constantin Mihalachi
0
Primul vehicul subcompact din clasa premium, Audi A1, a intrat de curand in productia de serie. La startul procesului de asamblare ce va avea loc la uzina belgiana Audi din Bruxelles, au fost prezenti mai multi invitati importanti, printre care prim ministru belgian, Yves Leterme, cat si reprezentanti din partea companiei Audi, printre care presedintele consiliului de administrare Martin Winterkorn.

Fiind lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din primavara acestui an, noul Audi A1, se dovedeste a fi un model foarte pretios pentru producatorul din Ingolstdt. A1 va avea un rol foarte important in atingerea volumului de vanzari anuale de 1 mln exemplare Audi, mai ales ca producatorul isi doreste sa asambleze incepand cu anii urmatori 100.000 exemplare A1 anual.

La uzina Audi AG din Belgia, producatorul german asambleaza la moment modelul Audi A3, iar pana in anul 2009, aici a fost asamblat si Volkswagen Polo. Cei 2.200 angajati lucreaza in doua ture, zilnic aici fiind asamblate 500 exemplare Audi. In acest an, Audi A1 va fi asamblat in 50.000 exemplare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!