Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen a prezentat in premiera Golf GTI Adidas si GTI Excessive
14 MAI 2010, 14:49
1,180
0
Volkswagen a prezentat in premiera Golf GTI Adidas si GTI Excessive
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
Exista in lume automobile si adevarate legende pe patru roti – automobile clasice cu un trecut fabulos si viitor promitator. Fara indoiala, Golf GTI este unul din aceste legende, care incepand cu anul 1976, a fost comercializat in peste 1.7 mln exemplare.

Legendarul Golf GTI a devenit un model pentru sustinatorii sai, care in anul 1982 au facut prima adunare a pasionatilor GTI in orasul austriac Worthersee. In acest an, la adunarea anuala Worthersee 2010, au fost prezentate doua versiuni pe baza generatiei actuale Golf – Golf GTI Adidas si Golf GTI Excessive.

Versiunea Golf GTI Adidas este una de serie si va fi produsa incepand cu Iunie 2010. Sub ambalajul acesteia, tehnologiile GTI au fost contopite cu stilul sportiv Adidas, care defapt domina habitaclul. Noul Golf GTI Adidas rapid va deveni unul de colectie, la fel cum in trecut au devenit Golf Pirelli GTI (1983 si 2007), si Golf GTI Edition 30 (anul 2006). Ca si celelalte versiuni, noul GTI Adidas se va deosebi prin elemente exterioare si interioare proprii, dintre care putem aminti jantele de 18 inch “Serron”, farurile bi-xenon si farurile spate de pe Golf R, cat si scaunele sport in stil Adidas.

Pentru vizitatorii Worthersee 2010, a devenit deja o traditie sa admire un nou concept Volkswagen: in 2007 aici a fost prezentat GTI W12-650, in 2008 noul Golf Estate RaVe 270, in 2009 Golf GTI Worthersee 09, iar acum, in anul 2010, Volkswagen a prezentat conceptul Golf GTI Excessive. Noul concept demonstreaza potentialul inalt de modificare a noului Golf GTI.

Primul lucru care se arunca in ochi, este spoilerul fata, arcurile evazate, pragurile laterale si difuzorul agresiv spate, toate contopindu-se vizual intr-un tot intreg. Completeaza lookul sportiv jantele sport cu anvelope slick. In cazul in care fanii GTI vor fi foarte interesati de kitul aerodinamic, acesta va putea fi chiar comandat in viitor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!