Prima pagină  »  Ştiri  »  Vopsea inovativa pentru automobilele Lexus
14 MAI 2010, 13:14
1,896
0
Vopsea inovativa pentru automobilele Lexus
De Continent SRL
0
Dupa cum anunta importatorul oficial Toyota si Lexus in Republica Moldova, compania “Continent” SRL, Toyota Motor Corporation (TMC) a elaborat o solutie transparenta regenerabila, care se deosebeste prin rezistenta fata de zgarieturile aparute pe suprafetele automobilelor.

Noul lac regenerabil este foarte rezistent la zgarieturile aparute pe suprafata automobilului de la periile spalatoriilor automate, unghii, particule de asfalt si sare. Cu acest lac va fi acoperita versiunea facelift Lexus LS, debutul careia este asteptata in curand.

Pe langa aceasta, specialistii atelierului de reparatie a caroseriei si vopsire a dealerului oficial Toyota si Lexus in Republica Moldova, deja utilizeaza lacul regenerabil la reparatia automobilelor Toyota si Lexus.

“Lacul regenerabil a fost elaborat prin utilizarea tehnologiilor inovative”, - a declarat seful departamentului de reparatie a caroseriei si vopsire a automobilelor deservite de “Continent” SRL Serghei Anichevici. “Structura solutiei include in sine molecule unite intre ele si are posibilitatea de a se regenera la zgarieturi *. Lacul acopera suprafata zgariata si o netezeste, iar adaugator, apara suprafata automobilului de zgarieturi, pentru ca acesta sa-si pastreze cat mai mult prospetimea. Lacul este compatibil cu tehnologia Spot-Repair.”

In compozitia lacului intra un component ce asigura o structura moleculara puternica, in rezultatul caruia este crescuta rezistenta. In asa mod, suprafetei ii este redata elasticitatea, ceea ce il face mai rezistent la zagarieturi, si ii ofera posibilitatea de a se regenera.

Cantitatea legaturilor organice (VOC) in lacul transparent este de 405 g/l, fapt ce corespunde cerintelor europene. Produsul dat este compatibil si cu suprafetele pe baza de apa, si nu necesita pentru intrebuintare careva utilaje sau ingrijiri speciale.

In rezultatele testelor efectuate (400 ore in bataia lampilor xenon, si teste de aplicare a zgarieturilor dupa metoda AMTEC) s-a constatat ca suprafata isi mentine prospetimea in masura de 80 %.



*Cu exceptia cazurilor de deteriorare structurii suprafetei regenerabile.

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!