Prima pagină  »  Ştiri  »  Vorsteiner a modificat Mercedes-Benz E63 AMG
15 MAI 2010, 02:54
1,266
0
Vorsteiner a modificat Mercedes-Benz E63 AMG
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
Mercedes-Benz E63 AMG este cunoscut ca un automobil foarte dinamic, sau de ce nu, ca un adevarat super car cu infatisarea unui sedan. Pentru unii, o mica problema ar fi infatisarea lui E63 AMG, cea care posibil nu spune foarte multe despre aptitudinile dinamice de care dispune germanul. Insa cum ramane cu cei care isi doresc sa sublinieze agresivitatea lui E63 AMG?!

Iata ca atelierul de tuning Vorsteiner a solutionat aceasta problema, si a pregatit pentru E63 AMG un pachet aerodinamic musculos V6E Aero. Acesta este compus din mai multe elemente aerodinamice, printre care spoilerul fata, difuzorul de aer spate, si spoilerul de pe usa portbagajului. Concepute din carbon, elementele aerodinamice sugereaza un look foarte agresiv, iar adaugator creste forta de apasare a aerului la viteze inalte.

Sub capota, inginerii Vorsteiner pana cand nu au efectuat schimbari, posibil au crezut ca este suficienta si puterea enorma de care da dovada Mercedes-Benz E63 AMG. Amintim, ca sub capota acestuia se afla un propulsor V8 de 6.2 litri, ce produce 525 CP si un cuplu maxim de 630 Nm. In rezultat, 100 km/h este atins in 4.5 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!