Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia cee'd – noul automobil cu pret rezonabil al Top Gear
30 IUNIE 2010, 09:22
1,794
0
Kia cee'd – noul automobil cu pret rezonabil al Top Gear
De Ilie Toma
0
Noul sezon al popularei emisiuni britanice Top Gear a debutat week-end-ul trecut si cu un nou automobil cu pret rezonabil, care va fi oferit invitatilor Top Gear, pentru turul traditional executat de fiecare din acestia. Vechiul Chevrolet Lacetti a fost distrus intr-un mod onorabil, iar locul lui a fost ocupat de un nou succesor.

Astfel, dupa o serie lunga de teste petrecute de Stig, pilotul misterios al britanicilor, acesta le-a cerut celor de la Kia sa livreze tocmai trei exemplare cee’d, pentru eventuale rezerve...

Mai multi ani in urma, emisiunea Top Gear ignora total automobilele Kia, incercand chiar sa construiasca unul din... masini de spalat. Totusi, in ultimii sase ani Kia a devenit un jucator greu de neglijat in segmentul compactelor, iar recentele studii JD Power in materie de calitate de asamblare si fiabilitate, care au acordat celor de la Kia note excelente, i-au determinat pe cei de la Top Gear sa-si schimbe atitudinea fata de marca coreeana.

Acum, VIP-urile invitate in cadrul Top Gear vor putea parcurge tururile traditionale la volanul unui Kia cee’d hatchback, echipat cu propulsorul pe benzina de 1.6 litri, ce livreaza 122 CP si 154 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie manuala in 5 trepte. Consumul acestui model se situeaza la 6.1 litri/100 km, in timp ce emisiile CO2 constituie 146 g/km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!