Prima pagină  »  Ştiri  »  Peugeot RCZ, recall din cauza franelor
22 IUNIE 2010, 08:26
1,843
0
Peugeot RCZ, recall din cauza franelor
De Ilie Toma
0
Desi are doar cateva luni de cand a debutat pe piata, coupe-ul sport Peugeot RCZ primeste o prima lovitura de imagine, odata cu recall-ul anuntat. Producatorul francez a descoperit o problema la sistemul de franare al masinii – mai exact la canalele de directionare a fluidului sistemului de franare catre rotile din fata. Acestea pot ceda presiunii la franare si permite astfel depresurizarea sistemului, ceea ce ar duce la pierderea instantanee a capacitatii de franare.

Partea buna a lucrurilor este numarul relativ mic de unitati care au reusit sa fie produse, si pentru care va fi necesara inlocuirea canalelor sistemului de franare cu altele perfectionate. In total, sub incidenta recall-ului cad 1055 de exemplare Peugeot RCZ, echipate cu motorul de 1.6 litri turbo, produse intre ianuarie si martie 2010.

Chiar si asa, doar 150 din cele 1055 de exemplare au ajuns pe mainile clientilor, celelate neajungand inca sa fie livrate. Pana in prezent nu s-a inregistrat nici un incident cauzat de defectul descoperit.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!