Prima pagină  »  Ştiri  »  Toate cele 30 de exemplare ale editiei BMW Frozen Gray M3
30 IUNIE 2010, 14:15
1,967
0
Toate cele 30 de exemplare ale editiei BMW Frozen Gray M3 au fost vandute in doar 12 minute
De Ilie Toma
1
BMW anuntase de curand crearea unei editii speciale, din doar 30 de exemplare, pentru BMW M3, in cinstea celor 25 de ani impliniti de modelul bavarez de inalta performanta. Editia poarta numele de BMW Frozen Gray M3 si este destinata pietii SUA. Mai interesant este, insa, faptul ca, la doar 12 minute de la inaugurarea liniei fierbinti de rezervare a exemplarelor editiei speciale, toate cele 30 de exemplare si-au si gasit proprietarii!

BMW Frozen Gray M3 se distinge in primul rand printr-o nuanta de gri mat a caroseriei, in timp ce interiorul vine executat intr-o combinatie de rosu intens Fox Red si negru. Versiunea are de asemenea suspensia coborata cu 10 mm, jante de 19 inch, pentru o manevrabilitate sporita, un sistem de reglaj electronic a reactiilor amortizoarelor Electronic Damping Control, precum si un nou soft pentru regimul M Dynamic Mode, care ii va spori performantele modelului.

Puterea motorului de sub capota a ramas insa aceeasi ca si pentru un M3 standard – 420 CP si 400 Nm, livrati dintr-un motor V8 aspirat natural. Echipata cu transmisia automata cu dublu ambreiaj M DCT, masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde.

Dat fiind numarul redus de exemplare care vor fi produse, dar si aspectul total deosebit, BMW Frozen Gray M3 va fi cu siguranta unul din cele mai exclusive modele BMW M3 din istorie. Primele exemplare ale editiei speciale vor fi livrate clientilor deja in urmatoarele saptamani.
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!