Prima pagină  »  Ştiri  »  Waka waka Makarapa! MINI e fan al fotbalului!
23 IUNIE 2010, 13:54
1,658
0
Waka waka Makarapa! MINI e fan al fotbalului!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Daca vi se parea ca vuvuzela este cel mai nebun accesoriu al unui fan la Campionatul Mondial de Fotbal din acest an, aflati ca ati gresit! Mai exista un accesoriu la fel de popular, care sa puna in evidenta individualitatea oricarui fan, dar si patima cu care acesta isi sprijina echipa, iar denumirea sa e Makarapa!

Pentru cei nefamiliarizati cu acest accesoriu, vom da si o scurta explicatie: Makarapa a fost initial o casca de protectie pentru muncitori (cuvantul Makarapa fiind tradus ca “muncitor imigrant), in special pentru muncitorii minelor de aur din Republica Sud-Africana, care insa a fost complet regandita si redesenata in timp, fiind personalizata pentru fiecare fan in parte, care alege sa o cumpere. Si vorbim de cea mai adevarata personalizare – fiecare Makarapa este desenata in functie de comanda clientului in cateva minute, iar aici pot fi aplicate culorile steagului tarii preferate, tot felul de lucruri haioase si orice alte imagini nastrusnice care pot veni in mintea unui fan pus pe idei originale. Fiind desenata manual, fiecare Makarapa in parte este o mostra de arta, exprimand personalitatea si individualitatea celui care o poarta!

Iar cand vine vorba de individualitate si exprimare libera a celor mai nastrusnice idei, MINI nu poate sa nu apara in peisaj. MINI Countryman s-a gandit acum sa-si puna si el “pe cap” o Makarapa, stilizata si personalizata intr-o forma exotica, in concordanta perfecta cu atmosfera din aceste zile de la Campionatul Mondial de Fortbal.

MINI Countryman este fan de fotbal. Si a binevoit chiar sa ne povesteasca inceputurile Makarapei. In anul 1979, atunci cand MINI implinea 20 de ani de existenta, Alfred Boloyi se afla in tribuna, admirand pe viu un meci de fotbal. In acel moment, Alfred a fost lovit in cap de o sticla, in zborul frenetic ala cesteia. Atunci Boloyi a hotarat sa-si faca o casca de protectie, pe care a vopsit-o in culorile echipei sale favorite. Acest accesoriu a devenit imediat un hit absolut!

Waka waka – e timpul pentru marii fani ai fotbalului, MINI!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!