Prima pagină  »  Ştiri  »  ABT AS1 – Un Audi A1 in haine de tuning
29 IULIE 2010, 17:07
1,920
0
ABT AS1 – Un Audi A1 in haine de tuning
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Acesta este noua mare lansare a tunerilor de la ABT. Modelul compact din gama Audi a trezit un mare interes in randurile publicului tanar, iar ABT s-a gandit ca nu poate rata ocazia de a oferi acestuia si viziunea sa, personalizata si condimentata, a unui Audi A1.

Agilitatea si placerea in condus sunt doua din atributele definitorii ale unui Audi A1. Cei de la ABT au transformat, insa, masinuta din Ingolstadt si intr-o adevarata sportiva. Datorita pachetului de performanta ABT POWER, motorul standard de 1.2 litri TFSI, ce produce 86 CP, a fost adus la o putere de 115 CP, in timp ce 1.4 TFSI poate produce 150 CP in loc de 122 CP, cat ofera standard. Nu a fost uitat nici dieselul din gama: motorul 1.6 TDI produce acum pana la 125 CP.

Cei de la ABT au dotat masinuta si cu un set de arcuri noi pentru suspensie, coborandu-i si garda la sol. Astfel, centrul de greutate a devenit mai coborat, si masinuta poate manevra si mai agil virajele stranse.

Dupa cum au promis, cei de la ABT au oferit cateva versiuni de interpretare a exteriorului: Klecks, Aloha si High-Voltage. Klecks (culoare rosie in imagini) vine sa aduca un stil casual, urban, in timp ce Aloha (culoare negru-violet si alb-violet in imagini) vrea sa atinga inimele celor dornici de un stil lejer de viata. In fine, cel mai agresiv din toti este AS1 High-Voltage (culoare negru-verde-oranj), aducand un design toxic si tipator.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!