Prima pagină  »  Ştiri  »  Acum si mai accesibil. BT Leasing Moldova reduce rata dobanzii la
8 IULIE 2010, 14:34
4,459
0
Acum si mai accesibil. BT Leasing Moldova reduce rata dobanzii la toate produsele de leasing oferite.
De BT Leasing MD
1
Incepand cu 1 iulie 2010 BT Leasing Moldova reduce rata dobanzii cu pana la 1% la toate produsele de leasing oferite. Modificarea data face parte din strategia si misiunea companiei pentru anul 2010, aceasta fiind cea de-a doua micsorare a ratelor de leasing in acest an.

Astfel, BT Leasing MD demonstreaza inca o data dorinta de sustinere a intreprinzatorilor din Republica Moldova, oferind conditii si mai atractive de finantare in sistem leasing si contribuind in acest mod la dezvoltarea sectorului real al economiei.

Noile rate, precum si conditiile de finantare pot fi vizualizate accesand site-ul companiei, www.btleasing.md, sau contactand un reprezentant BT Leasing MD la numerele de telefon 260 790 sau 260 780.

De asemenea, PiataAuto.md Va informeaza ca a fost actualizat pe site-ul nostru si sistemul automat de calculare a ratelor de leasing pentru toate modelele de automobile noi si pentru automobilele la mana a doua cu varsta de pana la 3 ani. Prin urmare, la accesarea oricarui model din compartimentul „Automobile noi” si a oricarui anunt de vanzare a unui automobil cu varsta de pana la 3 ani, de astazi sunt afisate ratele actualizate de leasing.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!