Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen a incantat publicul Festivalului de Viteza Goodwood
7 IULIE 2010, 09:53
1,334
0
Citroen a incantat publicul Festivalului de Viteza Goodwood
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Unul din cele mai importante evenimente automobilistice de pe teritoriul Regatului Unit este Festivalul de Viteza Goodwood. Aici, an de an, majoritatea producatorilor vin cu cele mai impresionante modele din gama, care spre deliciul publicului defileaza pe circuit. In acest an, printre acestia s-a aflat si producatorul francez Citroen, cel care a pregatit mai multe surprize spectatorilor.

Cu un total de trei modele prezentate in premiera pe taram britanic, Citroen s-a bucurat de mult succes la Festivalul de Viteza. In timp ce peste 100 persoane au avut ocazia sa testeze pe circuit micutul Citroen DS3, alti vizitatori au avut ocazia sa admire versiunea limitata la 2.000 exemplare DS3 Racing.

Chiar daca a efectuat mai multe tururi pe circuit fiind inconjurat de sport car-uri ca Bugatti, Ferrari sau Lamborghini, conceptul GTbyCITROEN a atras multe priviri dupa sine datorita designului spectaculos. La fel in centrul atentiei a fost si prototipul Survolt, electro-mobilul fiind amplasat pe un stand rotativ care scotea si mai bine in evidenta formele futuristice ale conceptului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!