Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift pentru gama smart fortwo
6 IULIE 2010, 17:59
1,464
0
Facelift pentru gama smart fortwo
De Constantin Mihalachi
0
Ajuns deja la a doua generatie, micutul smart fortwo a necesitat o interventie a departamentului stilistic smart pentru ai fi atribuite mici retusuri estetice. Prin urmare, iata ca versiunile facelift smart fortwo si fortwo cabrio vor fi disponibile incepand cu luna Octombrie, acestea deosebindu-se prin bumperele fata/spate vopsite in nuanta caroseriei, aparitia blocurilor optice cu tehnologie LED, cat si prin noile jante de 15 inch.

Clientii vor putea comanda noul smart fortwo cu una din cele 7 nuante exterioare, printre care si negru mat. Interiorul noului model este dominat de materialele mai calitative, cat si de o ambianta placuta generata de paleta culorilor culorilor calde disponibile. Ocupantii vor fi surprinsi sa regaseasca ecranul color cu diagonala de 16.5 cm, cu ajutorul caruia poate fi accesat sistemul audio, navigatorul, sistemul Bluetooth, porturile USB, AUX sau IPod.

Aditional, contra sumei de 2.200 Euro, poate fi comandata si seria limitata “smart fortwo edition lightshine”, care va oferi clientilor mai multe sisteme optionale. Pentru cei care isi vor dori si mai multa agresivitate pentru micutul fortwo, va putea fi comandat pachetul BRABUS Xclusive, in care sunt incluse jantele Monoblock VII, tevile duble de esapament, si cruise controlul.

Gama propulsoarelor la fel a suferit modificari, iar astfel, a fost scazut consumul de combustibil, respectiv emisiile de CO2. In rezultat, unitatea de 1.0 litri disponibila in versiunile cu 60 CP si 70 CP, consuma 4.2 l/100km si emite 97 g/km CO2, pe cand unitatea ce produce 84 CP, consuma 4.9 l/100km si elimina 114 g/km CO2. Pana si versiunea BRABUS a cunoscut mici modificari, iar astfel, aceasta produce acum 100 CP fata de 96 CP anterior.
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!