Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat Doblo atinge 1,000,000 de exemplare produse
30 IULIE 2010, 12:00
2,236
0
Fiat Doblo atinge 1,000,000 de exemplare produse
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
O stire cu o cifra aniversara de productie vine de la Fiat, care marcheaza productia exemplarului cu numarul 1,000,000 al lui Doblo. Acesta a iesit de pe poarta uzinei Tofaş din Bursa, Turcia.

Fiat Doblo si-a inceput cariera in anul 2000, devenind in scurt timp un model dominant atat in segmentul automobilelor comerciale usoare, cat si a celor comerciale si de familie destinate transportului de pasageri. Pentru fabrica din Turcia, Doblo a fost primul model care a fost conceput pentru a fi vandut si in afara Turciei. In cei zece ani de cariera, peste 70% din exemplarele lui Doblo au luat calea exportului.

Vehiculul cu numarul 1,000,000 poarta culoarea “cafelei turcesti”, o nuanta destinata doar Turciei. Acesta a fost intampinat la sfarsitul liniei de asamblare de inalti oficiali ai Gurvernului din Turcia, dar si din cadrul Fiat.

In prezent, Fiat Doblo este comercializat in peste 80 de tari. O ultima inovatie in familia Doblo este versiunea Natural Power, echipata cu un motor de 1.4 litri si 120 CP, care poate rula atat pe petrol, cat si pe gaz natural comprimat. Modelul este conceput sa nu sacrifice catusi de putin din spatiul de incarcare, acesa ramanand la acelasi nivel impresionant: 790 litri standard si 3200 litri cu scaunele rabatate.

In Republica Moldova marca Fiat este reprezentata de Centrul Auto Elita 5.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!