Prima pagină  »  Ştiri  »  Jeep ofera remorci pentru camping in offroad
22 IULIE 2010, 12:08
6,308
0
Jeep ofera remorci pentru camping in offroad
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Spiritul de aventura al celor de la Jeep pare sa reinvie acum, cand intreaga industrie auto cunoaste un moment de revenire. Americanii s-au gandit ca pot fi primii din industrie care vor oferi remorci pentru camping in offroad si au si prezentat inovatia destinata proprietarilor de modele Jeep.

Remorca este destinata calatoriilor de familie pentru adevaratii indragostiti de aventura. Proprietarul unui Jeep este intotdeauna increzut ca poate se patrunda oriunde, acolo unde nimeni nu se incurajeaza sa o faca, iar in momentul in care cuplezi o remorca obinsuita pentru camping, intregul harnasament devine anevoios si nu se mai poate deplasa in locurile extreme. Tocmai de asta a fost nevoie de o remorca de offroad pentru camping, echipata cu roti de 17 toli, identice cu cele ale unui Jeep Wrangler Rubicon (in imagine), clearence sporit, protectie pentru partea inferioara si chiar si o bara de protectie in spatele acesteia. Intregul design al acestuia repeta formele clasice ale unui Jeep, cu muchii proeminente si mult practicism.

Pentru a putea face cu bine solicitarilor unui teren cu adevarat accidentat, remorca a fost construita pe un sasiu tubular din aluminiu usor, de o rezistenta sporita. De asemenea, remorca este echipata si cu anvelope destinate rularii in offroad – BG Goodrich Mud Terrain, care ii vor asigura o aderenta excelenta in cele mai dificile conditii.

In interior, in momentul stationarilor, spatiul oferit este suficient pentru pana la patru persoane. O canapea confortabila poate fi transformata in pat, destinat eventual copiilor, in timp ce un alt dormitor vine sa aduca un grad sporit de confort pentru doi adulti. Nu s-au uitat nici facilitatile de gatit si servire a ospaturilor – un invertor asigura in interior electricitate de 110 V, utilizata in SUA, pentru un aparat de gatit electric, iar o masa generoasa ofera si ambianta placuta pentru savurarea unui dejun pe culmile canioanelor americane.

Pentru a desavarsi senzatia unei “case departe de casa”, remorca a fost dotata si cu geamuri de inalta calitate, care pot fi acoperite cu draperii pentru asigurarea intimitatii.

Remorca va fi disponibila din luna august a acestui an la toti dealerii Jeep din SUA, la un pret de 9,995 $.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!