Prima pagină  »  Ştiri  »  McLaren Mp4-12C a debutat in public pe circuitul Goodwood
8 IULIE 2010, 12:54
1,549
0
McLaren Mp4-12C a debutat in public pe circuitul Goodwood
De Constantin Mihalachi
0
Pentru debutul public al noului super car McLaren Mp4-12C, nu putea exista un loc mai bun decat Festivalul de Viteza Goodwood, eveniment ce s-a desfasurat in weekendul trecut in Marea Britanie. Prin aparitia sa pe circuit, McLaren Mp4-12C a fost cel care a dat startul evenimentului, fiind condus de directorul executiv McLaren Automotive, Antony Sheriff.

Punctul culminant avea sa fie aparitia pe circuit a pilotilor de Formula 1 – Jenson Button si Lewis Hamilton la bordul prototipului McLaren Orange Validation Prototype 12C (VP). Multumita acestora, McLaren Mp4-12C a reusit de fiecare data sa obtina prima pozitie in toate defilarile sport car-urilor din categoria “Supercar Run”.

Adaugator prototipului 12C VP, peste 176.000 spectatori veniti la Festivalul de Viteza Goodwood au avut ocazia sa admire sasiul din carbon “Monocell”, pe care era montat propulsorul turbo aspirat V8 de 3.8 litri. Unitatea dezvolta 600 CP si permite bolidului McLaren Mp4-12C sa accelereze pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde.
 
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!