Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi Lancer Evolution X acum si in versiune Special Edition
7 IULIE 2010, 12:03
1,215
0
Mitsubishi Lancer Evolution X acum si in versiune Special Edition
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Unul din cele mai dinamice sedanuri din lume, Mitsubishi Lancer Evolution , va beneficia in curand deo noua versiune SE (Special Edition), cea care este pozitionata intre versiunile existente – GSR si MR Touring. Versiunea SE va putea fi comandata la reprezentantele europene Mitsubishi incepand cu toamna acestui an.

SE a preluat de la versiunea MR suspensia sport cu arcuri Eibach si amortizatoare Bilstein, sistemul de franare Bilstein, si transmisia robotizata Twin Clutch-Sportronic Shift Transmission (TC-SST) cu ambreiaj dublu, a carei rapoarte pot fi schimbate si cu ajutorul clapetelor din spatele volanului.

Din pacate pe portbagajul versiunii SE nu vom vedea eleronul de pe GSR sau MR, ci un spoiler discret care abia poate fi observat. Cat priveste exteriorul, trebuie sa scoatem in evidenta jantele din aliaj Enkei (18x8.5) incaltate in anvelope Yokohama ADVAN cu dimensiuni de 245/40R18, cat si nuantele – Graphite Gray, Wicked White, Phantom Black si Octane Blue. In habitaclu, scaunele Recaro sunt dominate de inscriptiile SE.

Tehnic automobilul nu cunoaste schimbari esentiale fata de versiunea originala Evolution X. Sub capota se afla acelasi propulsor turbo aspirat de 2.0 litri cu sistem MIVEC, ce dezvolta 295 CP la 6.500 rpm, si 336 Nm la 3.500 rpm. La fel nu au suferit modificari si sistemele S-AWC (tractiunea integrala), ACD (diferentialul central activ), AYC (diferentialul activ spate), si sistemul ABS sport.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!