Prima pagină  »  Ştiri  »  Mopar ’10 Dodge Challenger – reintoarcerea la origini
8 IULIE 2010, 10:09
1,996
0
Mopar ’10 Dodge Challenger – reintoarcerea la origini
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Pentru prima data in istoria sa, Chrysler Group LLC va produce in parteneriat cu Mopar o versiune limitata Dodge Challenger. Cunoscut cu numele Mopar ’10 Dodge Challenger, noul model s-a inspirat de la legendarul Dodge Challenger din anul 1970, model care pana in prezent ii fascineaza pe americani.

In primul rand, o atentie mare i-a fost acordata exteriorului si habitaclului. In afara, Mopar ’10 Dodge Challenger se va evidentia cu ajutorul jantelor clasice de 20 inch, prizei imense de aer de pe capota, grilei de culoare neagra, nuantei exterioare Brilliant Black, si nu in ultimul rand, prin intermediul liniei laterale a carei culoare poate fi albastra, rosie sau argintie.

In dependenta de nuanta aleasa pentru linia laterala, firele de ata cu care este captusita pielea de pe scaune si volan va adopta aceeasi culoare. Unul din cele mai originale elemente din interior, este manerul schimbatorului de viteza in forma de T, care va aduce aminte ocupantilor de legendarul Dodge Challenger din anul 1970.

Sub capota lui Mopar ’10 Dodge Challenger se afla un propulsor de 5.7 litri HEMI V8, cel care este racit cu ajutorul prizei de aer de pe capota. Costul versiunii limitate la 500 exemplare, Mopar ’10 Dodge Challenger, incepe de la 38.000 Dolari SUA.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!