Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Caddy – facelift cu fata de Golf
23 IULIE 2010, 14:16
2,773
0
Volkswagen Caddy – facelift cu fata de Golf
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Volkswagen a publicat primele imagini cu versiunea facelift a gamei Caddy, pe care o va prezenta publicului la Salonul Vehiculelor Comerciale din Hannover, in luna septembrie. Dupa sase ani de productie si peste 800,000 de vehicule asamblate, facelift-ul aduce schimbari discrete la exterior, insa considerabile la partea tehnica.

La exterior, improspatarea a venit prin aplicarea “fetei” de Golf VI, care devine tot mai raspandita in gama producatorului german. De asemenea, au fost actualizate blocurile optice spate, iar pe acoperis au devenit disponibile pentru prima data in gama Caddy barele de pavilion. Au fost revizuite si instrumentele de bord la interior, si a aparut un nou sistem media, care permite si optiunea conectarii telefoanelor mobile prin Bluetooth.

Schimbarile partii tehnice sunt cu mult mai esentiale, intreaga gama de propulsoare fiind revizuita. Motorul de 1.9 TDI pleaca la odihna binemeritata, in locul sau facandu-l loc noul propulsor de 1.6 TDI, cu puteri de 75 CP si 102 CP. De asemenea, mai este disponibil un motor de 2.0 TDI, cu versiuni de putere de 110 CP si 140 CP. Noile diesel-uri sunt mai silentioase si corespund normelor Euro 5. De asemenea, Volkswagen a echipat noul Caddy si cu optiunea transmisiei DSG in sapte trepte si a tractiunii integrale 4Motion.

Motorizarea de 1.6 TDI va fi disponibila si cu pachetul BlueMotion, care va cuprinde un sistem start-stop si sistem de regenerare a energiei in timpul franarii, care vor cobori consumul de combustibil pana la sub 5.0 litri la 100 km.

Intreaga gama Caddy va fi echipata standard cu sistem de stabilizare a traiectoriei ESP. De asemenea, in cazul franelor de urgenta, automobilul va include automat si indicatoarele de avarie, pentru o mai buna atentionare a celorlalti participanti la trafic.

O modificare importanta vine pentru versiunea lui Caddy destinata transportului de pasageri, numita pana acum Caddy Life. Aceasta va primi o noua denumire – Caddy MPV.

Lansarea pe piata a versiunii facelift va avea loc in toamna acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!