Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz SLS AMG GT3 este gata de curse
12 AUGUST 2010, 15:22
2,012
0
Mercedes-Benz SLS AMG GT3 este gata de curse
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
Cu ceva timp in urma, Mercedes-Benz anuntase crearea unei versiuni, destinate exclusiv curselor, a modelului SLS AMG, numita SLS AMG GT3. Iata ca produsul final este deja gata si abia asteapta sa fie comandat de catre echipele participante in cursele GT3 sau de catre clientii dornici de exclusivitate.

Ascunzand sub capota un motor aproape identic cu cel de serie – un V8 de 6.3 litri, SLS AMG GT3 este orientat pentru participarea de succes in cursele sprint si de anduranta. Datorita reducerii semnificative a greutatii, prin tot ceea ce inseamna optiuni si confort, SLS AMG GT3 poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde, iar viteza maxima atinge peste 300 km/h!

Dupa cum declara reprezentantii diviziunii de motorsport a Mercedes-Benz, „SLS AMG GT3 deschide o noua era in creatiile personalizate ale Mercedes-Benz, destinate curselor. SLS AMG este un sport-car spectaculos, cu performante de care suntem mandri, si este orientat catre echipe participante in acest gen de curse sau catre posesori privati, care vor dori un model cu adevarat exclusiv”.

De asemenea, Mercedes-Benz declara ca este deja depasit de numarul de cereri pentru noul bolid, acestea fiind peste capacitatea sa initiala de producere a modelului. Totusi, Mercedes promite sa creasca trepat volumul de productie a lui SLS AMG GT3, astfel incat toti cei interesati de model sa il poata achizitiona.

Pretul anuntat pentru Mercedes-Benz SLS AMG constituie € 397,460.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!