Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Ford Focus, in versiune de serie, vine la Salonul Auto
26 AUGUST 2010, 10:33
1,672
0
Noul Ford Focus, in versiune de serie, vine la Salonul Auto de la Paris
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Vedeta standului Ford de la Salonul Auto de la Paris va fi noul Ford Focus, care va debuta public in forma versiunii de productie a noii sale generatii. Ford va expune modelul de productie a versiunii hatchback cu cinci usi si a versiunii break.

Noua generatie a fost prefatata inca la Salonul Auto de la Detroit, de la inceputul acestui an, acum Ford definitivand forma si caracteristicile acesteia. Lansarea noului Focus se incadreaza in strategia globala a marcii, numita “one Ford”, lansata odata cu actuala generatie Fiesta. Aceasta presupune gandirea unor modele aproape identice pentru aproape toate pietele lumii, iar in cazul lui Ford Focus, acesta ar putea fi disponibil in aceeasi forma si in Europa, si pe continentul Nord-American.

De asemenea, Ford a confirmat si viitoarea productie a unei versiuni de performanta, de tipul actualului Ford Focus RS 500. Amintim ca in versiunea sa actuala, Ford RS500 ofera o putere de 305 CP, livrata pe puntea fata si o acceleratie de la 0 la 100 km in 5.9 secunde.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!