Prima pagină  »  Ştiri  »  Modelele Saab vor avea motoare BMW
29 SEPTEMBRIE 2010, 11:57
1,746
0
Modelele Saab vor avea motoare BMW
De Ilie Toma
0
Se pare ca planurile noilor proprietari ai Saab sunt cu adevarat marete, si par sa aleaga o cale foarte incitanta de a renaste marca Saab. Astazi BMW si Saab anunta startul unei colaborari, prin care BMW va furniza suedezilor motoare pe benzina, echipate cu ultimele tehnologii.

Este nominalizat un propulsor in patru cilindri, si acesta isi va face loc initial sub capota unei noi familii de modele in gama Saab. Dupa cum afirma reprezentantii producatorului german, “motoarele BMW au avantaje importante in fata concurentei in materie de consum, emisii si performante, si BMW este onorat sa sprijine Saab in acest sens.”

Pe de alta parte, si reprezentanti Saab s-au aratat incantati de noul acord, declarand ca “motoarele BMW sunt un punct de referinta in segmentul premium, recunoscute pentru fiabilitate, performanta si tehnologii de ultima ora, iar noi ne dorim sa integram aceste avantaje in noua generatie a vehiculelor noaste, intr-un mod specific traditiei Saab”.

BMW si Saab au convenit sa nu divulge detalii vizavi de aspectele financiare sau volumele de livrari, prevazute in acord.

Primul motor BMW a fost produs in anul 1916, inca in anul in care compania a fost fondata. Astazi, grupul BMW detine 24 de uzine in 13 tari, dintre care 3 uzine sunt dedicate productiei de motoare. Acestea sunt localizate in Steyr (Austria), Munich (Germania) si Hams Hall (Marea Britanie).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!