Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Land Rover Range Rover Evoque vine la Salonul Auto de
22 SEPTEMBRIE 2010, 14:31
1,706
0
Noul Land Rover Range Rover Evoque vine la Salonul Auto de la Paris
De Ilie Toma
0
Cel mai compact, mai usor si mai eficient model Land Rover, creat vreodata, isi va face debutul public la Salonul Auto de la Paris. Cu o forma de cross-coupe si dotari de lux, noul model isi propune sa atraga clienti noi pentru marca britanica.

Land Rover a si anuntat deja cateva dintre motoarele care vor fi disponibile pentru noul model din familia Range Rover. In primul rand, este vorba de doua variatii ale motorului diesel de 2.2 litri, care vor putea produce 150 CP si respectiv 190 CP. Versiunea de 150 CP va fi disponibila doar cu tractiune pe rotile pe fata, in timp ce motorizarea de 190 CP va fi disponibila cu tractiune integrala.

Evoque vine si cu un motor destinat senzatiilor tari. Este un propulsor nou pentru Land Rover, are patru cilindri in linie si capacitate cilindrica de 2.0 litri. Pe Evoque, noul propulsor vine in varianta sa turboaspirata, cu injectie directia si timpi variabili de deschidere a valvelor, reusind sa livreze 240 CP! Land Rover anunta si o cifra preliminara pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h: in jurul a 7.2 secunde!

Noul Evoque vine in trei versiuni de kit-uri exterioare si echipari: Pure, Prestige si Dynamic. Versiunea Pure va fi executata in mare parte in culori neutre, fara excese si forme tipatoare. Prestige aduce luxul maret, caracteristic tuturor modelelor din familia Range Rover. La exterior, Prestige vine cu jante de 19 inchi si o multime de detalii in culori metalice, pe alocuri lucioase, iar interiorul este aproape in intregime captusit cu piele.

In fine, Dynamic, aduce notiunea de sportivitate si agresivitate la ea acasa. Aici vor putea fi gasite roti de 20 de inchi, un calandru agresiv si bare de protectie cu elemente decorative, agresive si ele. Gurile sistemului de evacuare au capatat forme patratoase. In interior, se vor regasi scaune cu profilare sport si multe culori contrastante.

Desi va fi disponibil si cu tractiune doar pe rotile de fata, versiunile cu tractiune integrala a lui Evoque vor ramane fidele capacitatilor legendare ale modelelor Land Rover. Acestea vor fi echipate cu cea mai evoluata forma a sistemului MultiTerrain Reponse, care permite adaptarea comportamentului masinii in functie de caracteristicile terenului pe care aceasta circula.

Noul Range Rover Evoque va fi produs la uzina Land Rover din Halewood si urmeaza a fi comercializat in peste 160 de tari ale lumii, incepand cu vara anului 2011.
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!