Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md este in Paris. Vizite intrigante pe traseul pana aici!
29 SEPTEMBRIE 2010, 10:42
1,769
0
PiataAuto.md este in Paris. Vizite intrigante pe traseul pana aici!
De Ilie Toma
0
Astazi dimineata, am intrat in capitala franceza, dupa un traseu de aproape 3000 km parcursi. Nu am mers direct din Chisinau pana in Paris, desi ar fi fost mult mai rapid. Am ales sa facem cateva vizite placute in zonele prin care am trecut.

In primul rand, am trecut in Stuttgart, orasul-patrie a doi mari producatori germani – Mercedes-Benz si Porsche. Nu am putut sa nu solicitam o vizita catre muzeul celui dintai, unde, timp de peste 5 ore, am avut ocazia de a savura pe viu toate modelele legendare din istoria marcii. Va oferim acum cateva poze din lumea istoriei Mercedes-Benz, si, desigur, ulterior vor reveni cu un material complet, pentru ca avem si peste 500 de imagini care merita vazute.

Am vizitat si locatia muzeului Porsche, si chiar si a uzinei Porsche de aici. Multe lucruri interesante, fara indoiala, ne-am bucurat sa recunoatem aceleasi edificii vazute anterior in filmele cu istoria marcii Porsche...

Astazi, in a doua parte a zilei, vom da startul primelor transmisii LIVE de la Salonul Auto de la Paris. Iar seara, grupul Volkswagen ne va delecta cu Noaptea Premierelor, eveniment pe care il vom reflecta chiar pe timpul noptii, imediat dupa incheierea sa.

Va asteptam online!
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!