Prima pagină  »  Ştiri  »  Accident teribil la cursa de Autocross de astazi
31 OCTOMBRIE 2010, 14:34
2,497
0
Accident teribil la cursa de Autocross de astazi
De Redactia PiataAuto.md
1
In aceste momente, pe traseul de la Colonita are loc cursa de Autocross, din cadrul Cupei FARM. Cursa insa a luat sfarsit prea brusc pentru unul dintre participanti, care a suferit un accident teribil, in urma caruia a fost transportat de urgenta la spital.

Accidentul a avut loc in momentul cursei la clasa buggy, in cel mai periculos viraj al traseului. Seghei Kozlov, pilotul de la volanul buggy-ului, parea sa fi abordat virajul pe o traiectorie prea larga si cu o viteza prea mare, moment in care vehiculul pe care il conducea a devenit incontrolabil, rasturnandu-se de cateva ori, pana spre locul unde erau parcate automobilele vizitatorilor la competitie. Vehiculul de cursa a acrosat, astfel, din plina viteza un vehicul parcat (Mazda 626), caruia i-a cauzat avarieri multiple pe partea laterala a caroseriei, inclusiv perforandu-i metalul aripei. Cel mai grav este insa faptul ca pilotul a fost accidentat grav, ambulanta prezenta la fata locului preluandu-l imediat din vehiculul accidentat si transportandu-l de urgenta la spital. Gravitatea ranilor suferite si starea pilotului nu au fost anuntate pana in acest moment.

Cursele continua si la momentul publicarii acestei stiri. Vom reveni ulterior cu actualizari ale stirii. Va prezentam mai jos o galerie foto cu imagini din etapa initiala a curselor de astazi.
GALERIE FOTO (46 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!