Prima pagină  »  Ştiri  »  Compania Auto Mall a prezentat conceptul retelei BOGE Service in Moldova
27 OCTOMBRIE 2010, 12:49
2,080
0
Compania Auto Mall a prezentat conceptul retelei BOGE Service in Moldova
De AUTO MALL
0
In cadrul programului de dezvoltare a sferei auto a business-ului in Republica Moldova, compania Auto Mall a realizat prezentarea conceptul retelei de service BOGE Service.



BOGE Service - este marca inregistrata a grupului german ZF Services GmbH, care inglobeaza o retea din 925 de statii independente de deservire tehnica, ce activeaza deja in 5 tari ale lumii. ZF Services GmbH a oferit companiei Auto Mall dreptul exclusiv de a dezvolta reteaua BOGE Service pe teritoriul Republicii Moldova.



Statiile de deservire tehnica din reteaua BOGE Service sunt specializate in lucrari de mentenanta si reparatii ale componentelor de suspensie, in special a amortizoarelor. Calitatea impecabila a deservirii este garantata prin suportul tehnic asigurat de ZF Services GmbH pentru partenerii sai in fiecare tara in care este prezenta reteaua BOGE Service.

La evenimentul de prezentare a conceptului au participat peste 90 de administratori ai diferitor statii de deservire, de pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Printre acestia s-au aflat administratorii tuturor statiilor de deservire din reteaua AUTOFIT, precum si administratorii companiei BERUF-Auto.



Deja in urmatoarele luni automobilistii autohtoni vor avea posibilitatea sa aprecieze direct calitatea si avantajele deservirii automobilului in reteaua BOGE Service. In special, se vor face imediat remarcate aspecte precum pregatirea de exceptie a personalului tehnic, si nivelul inalt al atitudinii fata de clienti. Notiunea de "calitate" in reteaua BOGE Service din Moldova va fi fortificata prin oferirea garantiilor de pana la 2 ani pentru manopera si piesele de schimb instalate aici.



Prezentarea conceptului si esenta acestuia au obtinut aprecieri inalte din partea reprezentantilor companiilor ce activeaza in sfera auto, o mare parte din care, chiar la sfarsitul prezentarii, au inaintat cereri de aderare la reteaua BOGE Service. Reprezentanti companiei Auto Mall se arata increzuti ca, prin implementarea noului concept de service, statiile independente de deservire tehnica vor putea accede catre un nou nivel de deservire a clientilor, aliniindu-se standardelor europene de calitate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!