Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Ducatti DIAVEL – Rau precum Diavolul
20 OCTOMBRIE 2010, 15:31
1,881
0
Noul Ducatti DIAVEL – Rau precum Diavolul
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Dupa cateva luni in care fanii producatorului italian de motociclete Ducati speculau asupra numelui si formei noului model, Ducati anunta acum ca acesta se va numi DIAVEL si va fi prezentat la Salonul International de Motociclete de la Milano din luna Noiembrie.

Originar din regiunea Bologna din Italia, Ducati a decis sa foloseasca pentru denumirea noului model dialectul local, bolognez, a cuvantului “diavol”, care suna “diavel”. Idea acestui nume a venit inca din primele etape de dezvoltare a modelului, cand acesta fusese prezentat in fata unui grup de ingineri si tehnicieni Ducati. Atunci, unul din cei prezenti, privind motocicleta din spate, a exclamat “Ignurant comm’ al diavel!” („Rau, precum Diavolul!”).

Construit sa aiba o prezenta infioratoare, Ducati Diavel promite sa impresioneze prin performante, senzatii tari, dar si confort. Pentru cunoscatori si fani ai marcii Ducati, tehnologii precum ABS, Ducati Traction Control si Ducati Riding Modes sunt garantia unui comportament increzut pe asfalt. Motocicleta va fi echipata cu o evolutie a motorului Testastretta 11° si va cantari 207 kg, elemente care ii vor asigura noului model performante care vor taia respiratia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!