Prima pagină  »  Ştiri  »  PARIS 2010: BMW, in nota de eleganta sublima la Paris
5 OCTOMBRIE 2010, 23:40
1,994
0
PARIS 2010: BMW, in nota de eleganta sublima la Paris
De Ilie Toma
0
Standul BMW de la Salonul Auto de la Paris e unul deosebit de original si captivant. Pe langa premiera mondiala a noii generatii BMW X3, care a atras in continuu privirile, BMW a adus si o nota impresionanta de eleganta. La propriu si la figurat.

Vorbim, desigur, de Concept 6 Series Coupe, sau conceptul viitoarei Serii 6 Coupe, asteptata cat de curand in versiunea de productie (cel mai probabil, o vom vedea in primavara la Salonul Auto de la Geneva). Conceptul a adus o noua interpretare a ceea ce inseamna un coupe BMW modern, ghidandu-se in acelasi timp cu strictete de reteta clasica bavareza: capota lunga, lungime scurta de la rotile fata la marginea fata a masinii si un interior deplasat spre spate.

Linii fluide, armonioase, si pline de eleganta. Sunt linii pe care le vom vedea in mare parte si pe viitorul model de serie, dupa cum ne-au confirmat reprezentantii BMW.

Pe langa eleganta somtuoasa a conceptului, standul BMW a fost invaluit si de note la fel de elegante, ale unui jazz de calitate. “Elegance sublimee” scria intr-o franceza placuta pe scena in care isi cantau partiturile muzicienii si se pare ca BMW si-a redescoperit o noua latura in filosofia sa, pe langa fata de rechin si sportivitatea agresiva. Modelele de performanta pot fi si elegante pana la sublim, desavarsind tabloul unei creatii perfecte pe patru roti.

Vom urma modele placute, poate chiar epocale, cu sigla BMW. Se pare ca vin timpuri foarte interesante pentru pasionatii marcii!
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!