Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW Seria 5 Touring a primit un tratament de tuning de
25 NOIEMBRIE 2010, 21:40
2,245
0
BMW Seria 5 Touring a primit un tratament de tuning de la AC Schnitzer
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Germanii de la AC Schitzer numesc acest proces “tratament cu putere”, si noul break Seria 5 de la BMW a trecut printr-un astfel de tratament pentru a obtine mai multa putere si mai multa performanta.

Tuning-ul celor de la AC Schnitzer atinge mai multe motorizari din gama Seriei 5. Spre exemplu, 530d, tunat de specialistii in tuning ai companiei, livreaza 286 CP. Tuning-ul versiunii 535d i-a adus puterea pana la valoarea de 360 CP, in timp ce 520d si 525d pot dezvolta 218 CP si respectiv 245 CP. Modelele tunate vor primi si o emblema AC Schitzer, care va afisa capacitatea cilindrica motorului.

Si ce poate fi mai placut in sportivitatea unui BMW decat sunetul motorului? Iar tocmai de asta tratamentul de tuning include si noi tobe de esapament, care vor modifica “tembrul puterii”.

Un tuning de performanta trebuie sa se lase si admirat, insa. Iar noul Seria 5 de la AC Schitzer a fost dotat cu un kit aerodinamic agresiv, care se incadreaza perfect in design-ul original al masinii, dar care aduce si o nota suplimentara de putere si dinamism.

Iar pentru performante complete, tunerii au modificat si suspensia, inzestrand-o cu noi arcuri, mai rigide, iar dimensiunile rotilor au crescut considerabil, clientii avand posibilitatea de a opta pentru diametre intre 18 si 21 de inch.

In final, cei de la AC Schitzer nu au putut sa nu isi lase amprenta si in interior, iar aici au aparut insertii de carbon, iar intreaga tapiterie este de culoare neagra. Volanul a fost si el modificat, iar manivela sistemului iDrive este acum acoperita cu aluminiu. Tot cu aluminiu sunt acoperite si pedalele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!