Prima pagină  »  Ştiri  »  E oficial, Porsche va produce un nou SUV compact!
30 NOIEMBRIE 2010, 11:01
1,791
0
E oficial, Porsche va produce un nou SUV compact!
De Ilie Toma
0
La intalnirea sa de ieri, consiliul de directori de la Posche a dat unda verde demararii proiectului cu nume de cod “Cajun”, care presupune dezvoltarea unui nou SUV in gama, mai mic si mai eficient decat Cayenne, si care va fortifica pozitia marcii germane in segmentul SUV-urilor.

Dupa ce Cayenne a revitalizat acum cativa ani marca Porsche si a transformat-o pentru o perioada in cea mai profitabila din lume, noul SUV va asigura prezenta celor de la Porsche in unul din putinele segmente cu tendinte pronuntate de crestere, cel al SUV-urilor compacte. Fiind mai mic in dimensiuni, noul SUV va putea face uz mult mai bine de calitatile legendare ale marcii, in materie de constructie usoara si agilitate.

Este interesant si faptul ca Porsche isi pozitioneaza viitorul model drept un model de intrare in lumea Porsche, alaturi de Boxster, declaratie din care se poate deduce o tinta de pret pentru Cajun apropiata de cea a lui Boxster. In Germania, Porsche Boxster are un pret de pornire de sub 47 mii Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!