Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul sedan BYD G3 este deja disponibil in Moldova
19 NOIEMBRIE 2010, 11:54
2,979
0
Noul sedan BYD G3 este deja disponibil in Moldova
De Centrul Auto Elita 5
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Centrul Auto Elita 5 anunta startul vanzarilor pentru sedanul mediu compact BYD G3. Noul model este pozitionat pe scara ierarhica in gama BYD intre sedanul compact, de clasa Golf, BYD F3, si sedanul de clasa medie BYD F6. Noul model are la baza o platforma usor modificata a lui BYD F3 si va avea un pret de start de 8300 Euro pe piata Moldovei.

Sedanul BYD G3 a debutat la expozitia auto din regiunea Shantung, in China de Est. Noul model aduce diferente majore fata de toate celelalte modele din gama BYD, in primul rand printr-un design stilat, cu linii elegante, dar si o serie de noi tehnologii pe care le inglobeaza. De asemenea, G3 se vrea a fi un model care aduce un nou grad de fiabilitate in gama, conform cu uzantele internationale.

Din elementele de design se disting grila radiatorului cromata, farurile cu geam clar si elemente optice in stil Crystal, jantele din aliaj usor, luminile anticeata spate si stopuri cu LED-uri. De asemenea pe pavilionul automobilului este montata o trapa actionata electric, iar oglinzile exterioare sunt si ele reglate printr-o simpla apasare de buton.

In interior, noile tendinte in lumea auto se fac de asemenea simtite. Habitaclul este unul spatios, tapitat cu materiale calitative, precum pielea perforata. Volanul este de asemenea captusit cu piele. Cei de la bord vor ramane impresionati de lista de elemente, menite sa transforme calatoriile in experiente placute. Aici se includ un sistem de navigare cu ghid vocal, difuzor ASIX pentru sistemul audio, sistem de comunicare Controller Area Network, ceasuri de bord cu tehnologie LED, sistem de climatizare automat, computer de bord, sistem media cu DVD...

Sub capota noului BYD G3 se regaseste un motor de provenienta Mitsubishi, de 1.5 litri, cuplat la o cutie de viteze manuala de 5 trepte. Propulsorul livreaza o putere de 106 CP, si un cuplu maxim de 144 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 kilometri dureaza 10 secunde, iar consumul mediu de combustibil constituie 6.9 litri/100 km.

Din lista elementelor de siguranta, se pot enumera 2 airbag-uri frontale, sistem anti-furt, buton de pornire/oprire a motorului, sistem ABS si EBD.

Dimensiunile modelului sunt extrem de generoase pentru clasa sa: 4600 mm in lungime, 1705 mm latime si 1480 mm inaltime, in timp ce ampatamentul lui G3 constituie 2610 mm. Prin urmare, BYD G3 este mai lung decat fratele mai mic din gama, BYD F3, cu 67 mm, sporind in greutate insa cu doar 20 kg.

Sunteti asteptati in Centrul Auto Elita 5, la adresa
Bd. Dacia, 55
Tel.: 92-97-20

www.byd-auto.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!