Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobilul anului in Moldova este… BMW Seria 5
22 DECEMBRIE 2010, 08:59
1,774
0
Automobilul anului in Moldova este… BMW Seria 5
De Redactia PiataAuto.md
0
In seara zilei de ieri a avut loc ceremonia de premiere a concursului Automobilul Anului in Moldova. Ca si in ceilalti ani, au fost oferite initial premii pentru fiecare din clase – 16 la numar – dupa care au fost oferite alte trei nominalizari. In final, premiul mare, cu titlul de Automobil al Anului a fost oferit catre BMW Seria 5.

Desi favorite ale concursului, cotate cu cele mai mari sanse de a obtine premiul mare, au fost considerate modelele Dacia Duster, KIA Sportage si Mitsubishi ASX, rezultatul final a indicat o alta situatie.

Reprezentantii BMW Moldova s-au aratat incantati de premiul obtinut, multumind organizatorilor pentru aprecierea data modelului BMW si declarand ca “Maria Sa cumparatorul ramane in continuare regele, care dicteaza succesul unei marci sau a unui model pe piata”. Oficialii BMW Moldova au tinut de asemenea sa multumeasca tuturor clientilor marcii si sa ii felicite pe cei care au reusit deja sa achizitioneze un Seria 5.

Testele finale ale concursului s-au desfasurat la poligonul de langa localitatea Vadul-lui-Voda, pe un carosabil acoperit cu zapada. Redactia PiataAuto.md a participat la aceste teste, insa cu statut de observator, membrii redactiei noastre neavand vreo influenta in conturarea castigatorului acestui concurs.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!