Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Sportage si Optima au primit premiul pentru design iF
15 DECEMBRIE 2010, 08:49
2,058
0
Kia Sportage si Optima au primit premiul pentru design iF
De Kia Motors Moldova
0
Doua noi modele Kia – Sportage si Optima – au obtinut prestigiosul premiu pentru design iF. Pe langa calificative directe date design-ului, juriul ia in considerare si o serie de alte criterii, precum calitatea materialelor, inovatia, caracterul ecologic, ergonomia si siguranta. In acest an, unul din factorii-cheie a constituit si imaginea de marca a concurentilor.



Premiul iF nu este o noutate pentru gama Kia, anul trecut acelasi premiu fiind oferit si modelului Venga. De asemenea, Venga este si beneficiarul unui alt premiu de inalta valoare in materie de design – “Red Dot Awards”, acesta din urma a fiind oferit si pentru Kia Soul.

Comentand distinctia primita pentru Sportage si Optima, oficialii s-au aratat incantati de aprecierile juriului. “Aceste premii sunt o noua dovada a succesului strategiei noastre”, declara Benny Oyen, responsabil de marketing si planificare produse al Kia Europe. “Imaginea de marca a Kia este astazi asociata cu un design de inalta clasa, care vine in tandem cu standarte inalte de siguranta si calitate. Aceasta imagine este sustinuta si de rezulatele excelete obtinute de noi cu regularitate la testele EuroNCAP, dar si de garantia noastra de 7 ani pe marea majoritate a pietelor din Europa.”



Premiul iF a fost instituit inca in anul 1953, atribuindu-si in timp rolul unuia din cele mai importante distinctii in materie de design. In acest an, in competitie au intrat 2,756 de produse din 43 tari, acestea fiind clasificate in 16 categorii. Kia Sportage si Optima au primit inalta distinctie in categoria “Design vehicule” (“Transportation Design”).

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!