Prima pagină  »  Ştiri  »  Legendarul Toyota Hilux este disponibil la showroom-ul din Chisinau
15 DECEMBRIE 2010, 17:45
3,341
0
Legendarul Toyota Hilux este disponibil la showroom-ul din Chisinau
De Centrul Toyota Chisinau "Continent", Redactia PiataAuto.md
0
Distribuitorul Oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, invita toti doritorii de a cunoaste legendarul model Toyota la un test drive individual. Primul exemplar Hilux, livrat in Moldova, este unul de culoare alba.

In luna noiembrie, Toyota Europa a luat decizia de a comercializa modelul Hilux si pe piata Rusiei, Ucrainei si Moldovei, anterior Hilux nefiind disponibil in mod oficial pe piata noastra. Distribuitorul Oficial Toyota in Moldova se arata increzut ca noul model este unul asteptat de piata noastra si va obtine de aprecieri maxime din partea publicului autohton.



Toyota Hilux are o cariera deosebita, reusind sa captiveze simpatia publicului american si celui european, dar si reusind sa stabileasca mai mult recorduri mondiale. Modelul a fost primul automobil care a ajuns la Polul Nord, ajungand ulterior si la Polul Sud al globului. De asemenea, in primavara acestui an, cand vulcanul Eyjafallajokull din Islanda a paralizat o mare parte din traficul aerian european, doua exemplare Toyota Hilux au transportat pana in apropierea acestuia savantii, care au amplasat echipamentul de monitorizare.

Toyota Hilux, in expeditia de cucerire a Polului Nord.


Pe piata din Republica Moldova, legendarul pick-up vine cu optiunea a doua propulsoare: un turbodiesel de 2.5 litri si un altul, de 3.0 litri. Propulsoarele livreaza puteri de 144 si respecitv 172 CP. Primul motor, de 2.5 litri, va fi cuplat la o transmisie manuala in 5 rapoarte, in timp ce propulsorul de 3.0 litri va fi cuplat la o cutie de viteze automata in 5 trepte.

Dupa Polul Nord, Hilux a mai cunoscut o aventura de mare amploare, spre Polul Sud.


Hilux a fost proiectat sa faca fata celor mai dificile conditii de pe glob. De-a lungul anilor, generatie dupa generatie, modelul a evoluat, insa a ramas intotdeauna automobilul renumit pentru faptul ca “nu poate fi, practic, distrus”. Totusi, toate aceste atribute onorabile in materie de fiabilitate si capacitati de trecere, nu ii sacrifica notiunea de confort, habitaclul sau fiind capabil sa adaposteasca 5 pasageri intr-o ambianta placuta.

Si din nou despre renume

Primul Hilux aparea in 1967, iar de atunci renumele lui Hilux a fost castigat prin multa munca, oriunde in lume. Hilux asigura transportul prin dunele de nisip ale Saharei, traverseaza cu succes savanele pietroase ale Australiei. Hilux este unul din putinele modele care poate face fata exploatarii in munzii Anzi din Peru, la o altitudine de peste 4800 m, unde concentratia de oxigen este cu 50% mai mica decat cea normala. Pana si in Dubai, la temperaturi constante de exploatare de circa 47 grade Celsius, Hilux nu intampina nici o dificultate. Iar sistemul sau de climatizare reuseste sa asigure racoarea dorita in clima Dubaiului.

Toyota Hilux, in primavara acestui an, langa vulcanul Eyjafallajokull din Islanda.


Cu toate aceste merite la activ, nu mai este de mirare, ca pana astazi in lume au fost vandute peste 12 milioane de exemplare Hilux.

Acum, odata ce a devenit disponibil pe piata Republicii Moldova, Toyota Hilux poate fi achizitionat prin acelasi program de finantare, disponibil pentru intreaga gama Toyota, cu o rata de la doar 7.55% anual. Pentru orice informatii suplimentare, sunteti intotdeauna binevenit in showroom-ul Toyota Chisinau!

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!