Prima pagină  »  Ştiri  »  Primele exemplare Chevrolet Volt ajung, in sfarsit, in showroom-uri
15 DECEMBRIE 2010, 10:57
1,869
0
Primele exemplare Chevrolet Volt ajung, in sfarsit, in showroom-uri
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Asteptarea a fost lunga pentru noul Chevrolet Volt. Anuntat acum mai bine de un an si jumatate si dezvaluit pas cu pas pe parcurs, productia de serie a modelului a fost inceputa acum o luna, iar primele exemplare ale lui Volt au urcat pe transportoare si sunt gata sa fie livrate in showroom-urile americane.

In aceasta prima partida sunt incluse 350 de exemplare, iar primele showroom-uri care vor primi noul Chevrolet Volt vor fi cele localizate in California, Texas, New York si Washington DC. Tony DiSalle, director de marketing pentru proiectul Volt, a declarat ca aceste momente sunt istorice pentru Chevrolet, care “redefineste transportul privat, iar in cateva zile primii clienti vor putea utiliza in viata lor cotidiana avantajele unei tehnologii care le permite sa ruleze fara benzina, pe propulsie pur-electrica, iar la necesitate sa beneficieze si de avantajele unei autonomii extinse, pe baza benzinei clasice din rezervor”.

Pana in acest moment, Chevrolet Volt este unicul vehicul cu propulsie electrica, produs in serie mare pe teritoriul SUA. Energia stocata in baterii, plus combustibilul din rezervor, ii pot asigura modelului o autonomie totala de pana la 600 km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!