Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Chrysler 200 renunta la acoperis
24 IANUARIE 2011, 11:16
1,719
0
Noul Chrysler 200 renunta la acoperis
De Ilie Toma
0
Dupa lansarea lui Chrysler 200 in caroserie sedan, a venit randul si versiunii decapotabile. Modelul poate fi echipat atat cu acoperis metalic (hard-top), cat si cu unul textil (soft-top).

Design-ul exterior al decapotabilei imita in mare masura stilul sedanului si, ca si in cazul sedanului, producatorul american mentioneaza ca suspensia a fost practic regandita, pentru un mai bun comportament rutier. Interiorul este si el asemanator cu cel al sedanului, iar plafonul poate fi deschis prin simpla apasare a unui buton.

Sub capota se va putea afla fie noul motor V6 al grupului Chrysler, de 3.6 litri, fie mult mai traditionalistul motor de 2.4 litri, cu patru cilindri in linie, ambele propulsoare fiind cuplate la transmisii in 6 rapoarte.

Formele noi insa pastreaza acelasi continut, pentru ca noul 200 Convertible este, in mare parte, doar un facelift major al fostului Chrysler Sebring Convertible. Acesta la randul sau, e construit pe platforma Project Global, dezvoltata impreuna cu cei de la Mitsubishi Motors, platforma pe care sunt construite o lista lunga de modele, cu mai multe sau mai putine adaptari: Dodge Avenger, Dodge Caliber, Jeep Compass, Mitsubishi Lancer X, Mit subishi Outlander XL.
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!