Prima pagină  »  Ştiri  »  Chevrolet Camaro ZL1 – cel mai performant Camaro creat vreodata
18 FEBRUARIE 2011, 11:43
2,193
0
Chevrolet Camaro ZL1 – cel mai performant Camaro creat vreodata
De Ilie Toma
0
O stire cu miros de cauciucuri arse vine de peste ocean. Americanii lanseaza cel mai performant Camaro creat vreodata, dotat cu un motor V8 Supercharged de 6.2 litri, care produce 550 CP!

Si cuplul maxim al V8-ului de sub capota nu poate fi neglijat: 745 Nm la 3800 rpm! Cei de la Chevrolet au lucrat mult si la sasiu, asigurandu-i noului camaro sisteme care sa-i confere o conduita rutiera de exceptie. Cifrele de acceleratie si viteza maxima nu au fost inca omologate oficial, dar, data fiind puterea record a motorului si suspensia revizuita, Camaro ZL1 va fi cu siguranta cel mai rapid Camaro din istorie.

Vorbind de istorie, numele de ZL1 deriva de la un motor realizat in totalitate din aluminiu, dezvoltat de Chevrolet pentru competitii in anii ’60, care insa a ajuns si pe cateva exemplare de serie Camaro. S-a intamplat in anul 1969 si doar 69 de unitati au fost produse atunci. Noul Camaro ZL1, cel din 2011, nu se anunta a fi limitat in cantitate, insa isi doreste sa devina imediat invidiat printre muscle-car-uri.

In lista noilor tehnologii, adoptate de Camaro ZL1 se include sistemul electric de directie si suspensia Magnetic Ride Control. Vizual, modelul va putea fi recunoscut dupa prizele de aer din capota si partea de jos a barei de protectie, modificata pentru a crea o forta mai mare de apasare.

La exterior, va fi disponibila toata gama de culori din familia Camaro, interiorul poate fi, insa, doar de culoare neagra.
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!