Prima pagină  »  Ştiri  »  Relaxarea pe roti: Opel Zafira Concept
28 FEBRUARIE 2011, 19:19
1,894
0
Relaxarea pe roti: Opel Zafira Concept
De Redactia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Opel vine la Salonul Auto de la Geneva cu conceptul viitoarei generatii a lui Zafira, pe care o prezinta in primul rand ca o zona de relaxare mobila. Cu exceptia unor elemente mai extravagante, conceptul pare foarte apropiat de o versiune de productie a unui viitor van in familia Opel.

Dupa succesul noii generatii a lui Meriva si a ideii de usi care se deschid netraditional, Zafira nu putea sa vina fara un ingredient original in reteta sa. Iar acest ingredient pare sa se ascunda in relaxarea maxima pe care o poate oferi Zafira la bord. Pasagerii din spate se bucura de un spatiu extrem de generos, iar scaunele acestora par a fi chiar mai confortabile decat cele ale pasagerilor din fata. Mai mult ca atat, acestia beneficiaza de sisteme telematice individuale, care le permit o multime de optiuni de petrecere placuta a timpului la bord.

In fata design-ul bordului este foarte aproape de modelele Opel de productie curenta, cum ar fi Insignia si Astra, oferind o pozitie pe cat de relaxata, pe atat de sportiva in condus. La exterior, partea frontala dispune de multe analogii cu versiunea de productie a lui Ampera, model care va fi si el prezentat maine aici, la Geneva.

Nu putem spune cate din elementele prezente astazi pe Zafira Concept se vor regasi si pe versiunea de serie, cert este insa faptul ca actuala generatie Zafira este pe cale sa-si incheie cariera, iar o noua Zafira va avea la baza prototipul prezentat astazi la Geneva.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!