Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadillac vine cu conceptul luxului urban la Geneva
7 MARTIE 2011, 09:15
2,249
0
Cadillac vine cu conceptul luxului urban la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
0
Daca la ultimele cateva saloane auto europene Cadillac aducea, in mare parte, doar modele de serie, editia curenta a Salonului Auto de la Geneva a adus si creatii mai nuantate. Americanii au adus pe batranul continent conceptul Cadillac Urban Luxury Concept (ULC), baza pe ideea de a oferi luxul intr-o forma diminutivata, perfecta pentru mediul urban.

ULC este propulsat de un sistem hibrid, care include un propulsor turboaspirat in 3 cilindri, de doar 1.0 litri, iar consumul general al unui eventual model s-ar cifra in jurul valorii de 4.0 litri/100 km.

ULC poate adaposti la bordul sau patru persoane, accesul carora este facilitat de usile de tip foarfece. In interior, majoritatea comenzilor au la baza display-uri senzoriale.

Pe langa premiera europeana a lui ULC, la standul Cadillac din Geneva au mai putut fi vazute modele de serie, precum Escalade si CTS. De asemenea, conceptul XTS Platinum (vezi ultimele poze in galeria foto), prezentat pentru prima data inca in anul 2010 la Salonul de la Detroit, a fost prezent din nou la Geneva.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!