Prima pagină  »  Ştiri  »  Conceptul viitoarei generatii Mitsubishi Colt a venit la Geneva
3 MARTIE 2011, 14:25
1,848
0
Conceptul viitoarei generatii Mitsubishi Colt a venit la Geneva
De Redactia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
Mitsubishi revine in forta la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, aducand conceptul Global Small, creatie care prefateaza viitoare generatie Mitsubishi Colt. Prototipul debuteaza cu un propulsor MIVEC de 1.0 litri de 3 cilindri, cuplat la o transmisie manuala in 5 rapoarte.

Pe langa detaliile tehnice, mult mai semnificativ este aspectul lui Global Small, care pare sa denote o evolutie a designerilor din tabara producatorulu japonez de la etapa grilei “Jet Fighter”, aplicata pentru prima data actualui Lancer X, spre un nivel nou, cu noi forme si noi trasaturi cheie. Verdictul pare sa fi fost dat chiar de cumparatori, care, in cazul actualului Colt facelift, au primit destul de reticent look-ul modelului.

Avand o experienta recenta atat de bogata in domeniul automobilelor compacte electrice, odata cu dezvoltarea lui i-Miev, Mitsubishi nu avea cum sa nu aplice o serie de tehnologii de ultima ora, menita sa-i sporeasca eficienta lui Global Small. Astfel, prototipul beneficiaza de sistem de recuperare a energiei la franare si sistem Start/Stop.

Se pare ca Global Small ar putea sa se transforme destul de curand in viitoarea generatie Colt.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!